Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Am o comunicare foarte bună cu toți ambasadorii acreditați la Chișinău, inclusiv cu ambasadorul SUA

  Președintele Igor Dodon a declarat, în cadrul unei ediții speciale la postul public de televiziune, că are o comunicare foarte bună cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

  ”În calitate de președinte am o comunicare foarte bună cu toți ambasadorii acreditați la Chișinău, inclusiv cu ambasadorul SUA. Statele Unite sunt un partener important pentru Republica Moldova, un partener strategic care ne-a ajutat foarte mult la diferite etape”, a declarat președintele.

  Șeful statului a remarcat că discută cu diplomatul american o dată în două-trei săptămâni chestiuni legate de relațiile bilaterale dintre cele două state.

  a-tv.md

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  POLITICA

  În ajunul alegerilor prezidențiale, candidatul independent Igor Dodon a făcut un apel către cetățeni. În primul rând, Dodon a îndemnat toți alegătorii să meargă...

  Copyright © 2020