Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Alexandr Stoianoglo a fost desemnat în calitate de candidat de către Guvernul Maiei Sandu

  Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, președintele PSRM, Igor Dodon, a reamintit astăzi în cadrul unei conferințe de presă că Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a ajuns în funcție datorită unei comisii create de către Guvernul Maiei Sandu, în anul 2019.

  „Vreau să vă amintesc că actualul Procuror General a fost desemnat în calitate de candidat de către o comisie creată de către Guvernul Maiei Sandu în anul 2019. Ei l-au selectat, nu eu. Să-i dau acum calificative – bun, rău sau nu bun, cred că nu va fi corect. Propun mass-mediei, cetățenilor Republicii Moldova să analizăm în comparație, din 2009, 2010 încoace, activitatea Procurorilor Generali. Pot să vă spun că pe parcursul ultimului un an și jumate, din când este în funcție actualul Procuror General, noi nu am avut deschise dosare politice în Republica Moldova. Din contra, au fost închise dosarele și pe numele doamnei Maia Sandu, și pe numele domnului Usatîi, și alte dosare politice. Noi am avut mișcări înainte pe dosarele de rezonanță cum este furtul miliardului și altele. Calificativele să le dea cei care au dreptul conform legii”, a menționat Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare în legătură cu acțiunile iresponsabile ale noii guvernări și consecințele devastatoare ale acestora.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alexandr Stoianoglo a declarat pentru Accent TV că, în funcția de procuror general, și-a stabilit un obiectiv principal – cel de a curăța Procuratura...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Într-un comentariu pentru Accent TV, procurorul general suspendat Alexandr Stoianolgo a declarat că în spatele arestului său stau oamenii implicați în furtul miliardului.

  Copyright © 2021