Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon: Acțiunile oponenților de pe dreapta sunt axate exclusiv pe a executa ordinele venite din Occident

  Oponenții de dreapta se comportă în politica moldovenească ca niște gasterbeiteri, imediat ce vor executa tema pentru acasă dată de mentorii occidentali își vor lua familiile și vor pleca din Moldova. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea ”Interviul săptămânii” de la postul TV ”Primul în Moldova”.

  Liderul socialiștilor a menționat că în comparație cu partidele de dreapta, Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este interesat în dezvoltarea țării, reînvierea satelor și creșterea bunăstării populației.

  ”Ce-i interesează astăzi pe oamenii de la sate? Locuri de muncă, drumuri, apă și canalizare, iluminare, punct medical, grădiniță și școală. Iată de ce au nevoie oamenii. Dacă puterea nu va asigura aceste lucruri, indiferent de ce culoare este, vom avea de pierdut toți. Dar din ceea ce observ, de aceste lucruri partidele de dreapta sunt cel mai puțin interesate. Câteodată, cred că acești oponenți se simt în Moldova ca niște gastarbeiteri. Nu este un cuvânt rău. Pentru ei este important să fie indicat în CV -ul lor că au ocupat funcții, îndeplinind indicațiile  mentorilor de peste hotare, iar când își vor încheia misiunea, ei își vor lua familiile și vor pleca toți din Moldova. Blocului Comuniștilor și Socialiștilor altfel văd aceste lucruri. Eu vreau ca copiii mei să trăiască în această țară. Dar pentru ca aici să locuiască oamenii, noi trebuie să investim, să creăm locuri de muncă, să îmbunătățim calitatea vieții”, a spus Dodon. 

  Potrivit președintelui PSRM, acțiunile oponenților de pe dreapta sunt axate exclusiv pe a executa ordinele venite din Occident, astfel ca atunci când vor pleca din țară, aceste ”merite” să le fie luate în calcul, pentru a primi în schimb anumite recompense. 

  ”Am impresia că pentru ei este mai important ce vor crede despre ei mentorii externi, decât ceea ce se întâmplă în țară. Ei joacă de-a geopolitica. Scopul protectorilor din afară nu este calitatea vieții aici, dar ca să folosească țările mici în lupta cu rivalul geopolitic”, a menționat liderul PSRM.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021