Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat spitalul din Hâncești, unde activează 380 de angajați

  Președintele Igor Dodon își continuă vizitele de lucru în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în raionului Hâncești, unde a mers la Spitalul raional cu 380 de angajați.

  În prezent aici se tratează 13 pacienți contaminați cu COVID-19. Șeful statului a adresat mulțumiri personalului medical pentru eforturile considerabile depuse în combaterea răspândirii virusului.

  Președintele a discutat cu angajații spitalului despre dublarea de salarii, care se va produce în 3 etape. În prima, care se va produce la 1 septembrie, salariile vor crește cu 30%.

  La Hâncești, președintele a discutat și despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar.

  Șeful statului a vorbit și despre lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  a-tv.md

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon speră că Republica Moldova va beneficia de vaccinul anti – COVID-19, înregistrat de Federația Rusă. “Sper că ne vom putea înțelege...

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova,...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis sincere felicitări omologului său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia victoriei în cadrul alegerilor prezidențiale!

  Copyright © 2020