Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat spitalul din Hâncești, unde activează 380 de angajați

  Președintele Igor Dodon își continuă vizitele de lucru în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în raionului Hâncești, unde a mers la Spitalul raional cu 380 de angajați.

  În prezent aici se tratează 13 pacienți contaminați cu COVID-19. Șeful statului a adresat mulțumiri personalului medical pentru eforturile considerabile depuse în combaterea răspândirii virusului.

  Președintele a discutat cu angajații spitalului despre dublarea de salarii, care se va produce în 3 etape. În prima, care se va produce la 1 septembrie, salariile vor crește cu 30%.

  La Hâncești, președintele a discutat și despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar.

  Șeful statului a vorbit și despre lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020