Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat spitalul din Florești

  Președintele Igor Dodon și-a continuat vizita de lucru în raionul Florești, unde a mers la Spitalul raional, școala sportivă și a discutat cu administrația publică locală despre situația din agricultură și proiectele de infrastructură.

  La Spitalul raional Florești, șeful statului a înmânat unui grup de lucrători medicali ”Diploma de Onoare a Președintelui” în semn de înaltă apreciere a meritelor lor deosebite în domeniul protecției sănătății publice și în combaterea răspândirii COVID-19. Spitalul are o capacitate de circa 300 de paturi și 420 de angajați. În prezent, aici sunt internați 45 de pacienți infectați cu COVID-19, iar 36 s-au externat.

  Administrația școlii sportive, unde sunt instruiți 500 de copii, l-a rugat pe șeful statului să-i acorde suport în lucrările de reparație a sistemului de încălzire și a sălii de lupte. Președintele i-a asigurat de tot sprijinul necesar.

  Cu președintele raionului Ștefan Paniș, șeful statului a discutat despre problemele cu care se confruntă regiunea. O atenție sporită a fost acordată chestiunilor legate de dezvoltarea agriculturii, construcția și reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială.

  Șeful statului a dat asigurări că actuala conducere a țării va finanța în volum deplin realizarea tuturor programelor social-economice planificate.

  Președintele a vorbit și despre decizia luată în comun cu Guvernul care prevede acoperirea deficitului bugetelor raionale din bugetul național. În aceste scopuri vor fi alocate 320 de milioane de lei.

  SOCIAL

  Președintele Igor Dodon este profund îngrijorat de incidentul produs cu Andrei Amarfi, angajat al Inspectoratului de Poliție Florești, sechestrat miercuri dimineață de către așa-zisele...

  SOCIAL

  Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a dispus retragerea din gestiunea Procuraturii raionului Florești a dosarului inițiat pe faptul "răpirii unei persoane" și "uzurparea de calități...

  SOCIAL

  Guvernul a mobilizat toate forțele pentru identificarea locului aflării ofițerului de poliție din cadrul Inspectoratului Florești și altor persoane civile, răpite de către structurile...

  SOCIAL

  Locuitorii din Florești l-au rugat pe Igor Dodon, în cadrul vizitei sale în raion, să acorde și în continuare tot sprijinul necesar pentru implementarea...

  Copyright © 2020