Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat spitalul din Florești

  Președintele Igor Dodon și-a continuat vizita de lucru în raionul Florești, unde a mers la Spitalul raional, școala sportivă și a discutat cu administrația publică locală despre situația din agricultură și proiectele de infrastructură.

  La Spitalul raional Florești, șeful statului a înmânat unui grup de lucrători medicali ”Diploma de Onoare a Președintelui” în semn de înaltă apreciere a meritelor lor deosebite în domeniul protecției sănătății publice și în combaterea răspândirii COVID-19. Spitalul are o capacitate de circa 300 de paturi și 420 de angajați. În prezent, aici sunt internați 45 de pacienți infectați cu COVID-19, iar 36 s-au externat.

  Administrația școlii sportive, unde sunt instruiți 500 de copii, l-a rugat pe șeful statului să-i acorde suport în lucrările de reparație a sistemului de încălzire și a sălii de lupte. Președintele i-a asigurat de tot sprijinul necesar.

  Cu președintele raionului Ștefan Paniș, șeful statului a discutat despre problemele cu care se confruntă regiunea. O atenție sporită a fost acordată chestiunilor legate de dezvoltarea agriculturii, construcția și reabilitarea drumurilor și a obiectivelor de menire socială.

  Șeful statului a dat asigurări că actuala conducere a țării va finanța în volum deplin realizarea tuturor programelor social-economice planificate.

  Președintele a vorbit și despre decizia luată în comun cu Guvernul care prevede acoperirea deficitului bugetelor raionale din bugetul național. În aceste scopuri vor fi alocate 320 de milioane de lei.

  Facebook

  SOCIAL

  Un tânăr de 29 de ani este căutat cu disperare de familie și prieteni, după ce a dispărut acum două săptămâni în Italia. Într-o...

  SOCIAL

  În această dimineață, poliția din Florești a fost sesizată de către un angajat al Căii Ferate, despre producerea unui grav accident rutier cu tamponare...

  Noutăţi

  Pe teritoriul Republicii Moldova a fost înregistrat un focar de de pestă porcină africană la porci domestici în raionul Florești, satul Domulgeni, într-o gospodărie...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, în această dimineață, în raionul Florești. Salvatorii au intervenit pentru lucrări de...

  Copyright © 2021