Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat mai multe localități din Soroca: Lucrurile bune vor continua întru prosperarea și dezvoltarea satelor, întru bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat satele Hristici, Bădiceni și Holoșnița din raionul Soroca. În cadrul întrevederilor, Igor Dodon a examinat cu primarii și localnicii mai multe subiecte de ordin social-economic.

  În satul Hristici, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale și-au dat votul pentru Igor Dodon aproximativ 60%, în comuna Bădiceni – 54,51% iar în localitatea Holoșnița – peste 72% din locuitori.
  Liderul PSRM le-a mulțumit celor prezenți pentru votul acordat și le-a dat asigurări că lucrurile bune vor continua întru prosperarea și dezvoltarea satelor, întru bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova.
  Șeful PSRM a menționat că anul trecut, localitățile respective au beneficiat de câte aproximativ 1 mln. de lei pentru reparația unor segmente de drum.
  Totodată, la inițiativa fracțiunii PSRM, din bugetul de stat vor fi alocate 200.000 de lei pentru amenajarea parcului și a Complexului Memorial din Hristici, 1 mln. 200 mii lei pentru reparația unei porțiuni de drum și a acoperișului fostei cârmuiri a colhozului din localitatea Bădiceni și 200 mii lei pentru construcția unui teren de joacă și instalarea iluminatului stradal în satul Holoșnița.
  „Împreună cu echipa, vom continua implementarea proiectelor în fiecare localitate pentru a soluționa problemele cetățenilor și a dezvolta infrastructura locală”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor ataca la Curtea Constituțională (CC) decizia PAS de a institui starea de urgență. Anunțul a fost făcut de...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021