Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a vizitat localitățile din raionul Anenii Noi

  În cadrul vizitei în raionul Anenii Noi, liderul PSRM Igor Dodon a discutat cu zeci de oameni din Ciobanovca, dar și din satele din preajmă – Troița Nouă, Mirnoe și Balmaz. Oamenii au pus diferite întrebări, în mod special, despre starea drumurilor, protecția socială a cetățenilor, asigurarea cu apă și gazificare.

  Oamenii au toată încrederea că doar echipa profesionistă a Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor este capabilă să vină cu soluții reale la problemele lor.

  Următoarea întâlnire cu cetățenii a avut loc în satul Zolotievca din același raion. La discuții au mai participat oameni din satele Larga și Nicolaevca. “Am simțit o dorință mare a cetățenilor de a discuta diferite teme ce ține de viața lor, dar și de soarta țării. Au fost adresate multe întrebări, oamenii și-au exprimat emoțiile și marea dorință de a trăi într-o țară prosperă. Am promis că, împreună cu echipa socialiștilor, vom depune efort să soluționăm problema transportului public în aceste localități, dar și alte probleme sociale”, a menționat Igor Dodon.

  Ziua productivă de astăzi în raionul Anenii Noi a fost încheiată cu o vizită la “Castel Mimi” și la fabrica de vinuri cu aceeași denumire.

  Igor Dodon a mulțumit lucrătorilor pentru munca lor, datorită căreia Moldova are un motiv în plus pentru a se mândri – un brand reușit de vinuri, dar și un obiectiv turistic atractiv.

  faceboook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021