Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat gimnaziul din localitate Ustia, Dubăsari (VIDEO)

  Aflat într-o deplasare de lucru în raionul Dubăsari, președintele țării, Igor Dodon, a mers și în satul Ustia, unde a vizitat gimnaziul din localitate și mai multe gospodării agricole.

  La gimnaziul din satul Ustia învață 283 de elevi și activează 25 de cadre didactice. Șeful statului s-a interesat despre problemele cu care se confruntă școala, precum și despre procesul de instruire a elevilor la distanță. Directorul instituției, Valentina Tomaş, i-a comunicat șefului statului că acoperișul gimnaziului necesită reparație. Președintele a dat asigurări că autoritățile vor identifica sursele financiare necesare pentru a soluționa problema.

  Ulterior, președintele a mers la cea mai mare pepinieră viticolă din țară ”Elvitis Com ” și la SRL „Star-Agro Grup”. 30% din roada produsă de ”Elvitis Com” este exportată, restul este vândută pe piața locală.

  Șeful statului a apreciat activitatea gospodăriilor agricole, aducându-le mulțumiri agricultorilor pentru munca pe care o depun zilnic în pofida dificultăților cu care se confruntă. Președintele a anunțat că, în cel mai scurt timp, guvernarea va lansa mai multe inițiative menite să susțină dezvoltarea sectorului agroindustrial al țării.

  Facebook

  POLITICA

  ”Vizita oficială a Delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Națională a Republicii Belarus deschide o nouă pagină în relațiile dintre țările noastre. Ne-am convins...

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban efectuează o vizită de lucru în Sankt Petersburg la invitația conducerii regiunii și a orașului.

  POLITICA

  Primarul General, Ion Ceban, se află în aceste zile într-o deplasare de lucru la Brașov, România, unde are programate mai multe întrevederi cu reprezentanții...

  SOCIAL

  O minoră de 16 ani a decedat, iar alta de aceeași vârstă a ajuns la spital cu mai multe plăgi, după ce au fost...

  Copyright © 2020