Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat gimnaziul din localitate Ustia, Dubăsari (VIDEO)

  Aflat într-o deplasare de lucru în raionul Dubăsari, președintele țării, Igor Dodon, a mers și în satul Ustia, unde a vizitat gimnaziul din localitate și mai multe gospodării agricole.

  La gimnaziul din satul Ustia învață 283 de elevi și activează 25 de cadre didactice. Șeful statului s-a interesat despre problemele cu care se confruntă școala, precum și despre procesul de instruire a elevilor la distanță. Directorul instituției, Valentina Tomaş, i-a comunicat șefului statului că acoperișul gimnaziului necesită reparație. Președintele a dat asigurări că autoritățile vor identifica sursele financiare necesare pentru a soluționa problema.

  Ulterior, președintele a mers la cea mai mare pepinieră viticolă din țară ”Elvitis Com ” și la SRL „Star-Agro Grup”. 30% din roada produsă de ”Elvitis Com” este exportată, restul este vândută pe piața locală.

  Șeful statului a apreciat activitatea gospodăriilor agricole, aducându-le mulțumiri agricultorilor pentru munca pe care o depun zilnic în pofida dificultăților cu care se confruntă. Președintele a anunțat că, în cel mai scurt timp, guvernarea va lansa mai multe inițiative menite să susțină dezvoltarea sectorului agroindustrial al țării.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în Austria, iar luni a avut o întrevedere cu omologul său, Michael Ludwig, Primar...

  POLITICA

  Liderul PSRM Igor Dodon întreprinde o nouă vizită în raioanele țării. Astăzi liderul socialiștilor va merge în raionul Ocnița.

  POLITICA

  „Din nou la drum! Astăzi mergem în raionul Taraclia. Suntem așteptați de angajați ai întreprinderilor, medici și cetățeni simpli care nu sunt indiferenți față...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat întreprinderea din Chișinău, „Artizana” S.R.L., care de peste 20 de ani, se ocupă cu producerea hainelor de calitate...

  Copyright © 2021