Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat gimnaziul din localitate Ustia, Dubăsari (VIDEO)

  Aflat într-o deplasare de lucru în raionul Dubăsari, președintele țării, Igor Dodon, a mers și în satul Ustia, unde a vizitat gimnaziul din localitate și mai multe gospodării agricole.

  La gimnaziul din satul Ustia învață 283 de elevi și activează 25 de cadre didactice. Șeful statului s-a interesat despre problemele cu care se confruntă școala, precum și despre procesul de instruire a elevilor la distanță. Directorul instituției, Valentina Tomaş, i-a comunicat șefului statului că acoperișul gimnaziului necesită reparație. Președintele a dat asigurări că autoritățile vor identifica sursele financiare necesare pentru a soluționa problema.

  Ulterior, președintele a mers la cea mai mare pepinieră viticolă din țară ”Elvitis Com ” și la SRL „Star-Agro Grup”. 30% din roada produsă de ”Elvitis Com” este exportată, restul este vândută pe piața locală.

  Șeful statului a apreciat activitatea gospodăriilor agricole, aducându-le mulțumiri agricultorilor pentru munca pe care o depun zilnic în pofida dificultăților cu care se confruntă. Președintele a anunțat că, în cel mai scurt timp, guvernarea va lansa mai multe inițiative menite să susțină dezvoltarea sectorului agroindustrial al țării.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o scurtă vizită de lucru la Moscova. Șeful statului intenționează să se întâlnescă cu oficiali ruși pentru a...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a vizitat spitalul din Criuleni, acolo unde, în prezent, de COVID-19 se tratează 17 pacienți. Până acum, la această instituție...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, a luat cunoștință de activitatea companiei autohtone „Ocean Fish”, fondată în anul 2016. Este lider pe piața produselor din pește...

  SOCIAL

  În satul Măgdăcești, raionul Criuleni, Președintele Republicii Moldova s-a familiarizat cu activitatea întreprinderii cu capital străin „Metal Supply Masters” SRL.

  Copyright © 2020