Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat Casa-Muzeu „A. S. Pușkin”

  Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor, Președintele PSRM, Igor Dodon, a vizitat Casa-Muzeu „A. S. Pușkin”.

  Liderul PSRM s-a bucurat să vădă această casă restaurată totalmente. În casa respectivă a trăit marele poet rus în primele luni ale exilului său în Basarabia, care a început în luna septembrie 1820. În prezent, se desfășoară următoarea etapă de reconstrucție, care prevede reabilitarea sălilor de expoziții și a altor obiective ale complexului muzeal.

  Reamintim că restaurarea Casei-Muzeu „A. S. Pușkin” se realizează la inițiativa lui Igor Dodon lansată în perioada când deținea funcția de Președinte al Republicii Moldova și grație sprijinului de mecenat a lui Igor Ceaika, Ambasador de afaceri în Moldova al Asociației „Delovaia Rossia”.

  Igor Dodon a subliniat importanța finalizării cu succes a lucrărilor de restaurare a complexului muzeal, care simbolizează prietenia multiseculară dintre poporul Moldovei și cel al Rusiei, unite inclusiv de viața și activitatea marelui poet, A.S.Pușkin.

  facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a vizitat întreprinderea farmaceutică din capitală - “Dita EstFarm”, care activează mai bine de 25 de ani în Moldova și...

  SOCIAL

  Anual, la data de 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare pentru...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a prezidat ședința staffului zonal Centru al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care s-a desfășurat la Chișinău.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  Copyright © 2021