Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a prezidat ședința staffului raional Călărași al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

  Președintele PSRM Igor Dodon a prezidat ședința staffului raional Călărași al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  În cadrul ședinței s-a discutat despre acțiunile întreprinse în actuala campanie electorală. Au fost subliniate scopurile și prioritățile blocului, axate pe soluționarea problemelor cetățenilor.

  „Doar echipa noastră de profesioniști și patrioți este în stare să aducă schimbarea spre bine în țară, așa cum ne-a reușit acest lucru în perioada 2001-2009.

  Reprezentanții noștri din teritoriu ne-au spus că cetățenii privesc optimiști și cu multă încredere Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, singura forță ce poate pune capăt dezmățului, creșterii galopante a prețurilor la toate produsele, și să aducă Moldova pe calea prosperității.

  Sunt bucuros să constat că toți colegii de bloc sunt determinați să mergem înainte, pentru a asigura cetățenilor țării noastre un viitor frumos aici, acasă.

  Împreună vom învinge!”, a declarat Igor Dodon după ședință.

  telegram

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021