Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a participat la slujba de sfințire a răstignirii de la intrarea în satul Sadova

  Localnicii din satul Sadova, localitatea de baștină a președintelui PSRM, Igor Dodon, sărbătoresc astăzi Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni. Cu această ocazie, Igor Dodon, alături de primarul localității, Tudor Anghel a participat la slujba de sfințire a răstignirii și a inscripției cu denumirea localității, amplasată la intrarea în sat.

  “Sadova, sat de oameni gospodari, cu o istorie de peste 600 de ani, satul în care m-am născut și am copilărit, astăzi sărbătorește hramul.

  Împreună cu consătenii am decis să construim această răstignire și inscripție pentru a oferi un aspect mai frumos satului. Sunt sigur că aceasta va deveni Cartea de vizită a localității”, a menționat Igor Dodon.

  Igor Dodon a transmis sincere felicitări locuitorilor satului său natal cu ocazia hramului localității, dorindu-le ca Sfântul Nicolae să îi ocrotească de toate primejdiile.

  Liderul PSRM a reamintit că pe parcursul ultimilor ani, cu suportul localnicilor și al său personal au fost reabilitate și construite mai multe drumuri, restaurată și amenajată fântâna și răstignirea din centrul satului, precum și Monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. De asemenea, au fost implementate mai multe proiecte de infrastructură, iar în prezent în proces de demarare este un proiect de instalare a tomberoanelor de colectare gratuită a deșeurilor de la săteni și de lichidare a gunoiștii din localitate.

  “Mă mândresc că împreună cu sadovenii am reușit să ne implicăm în dezvoltarea localității. Vom continua realizarea unor asemenea acțiuni și îi îndemn pe toți cetățenii să contribuie la amenajarea și dezvoltarea localităților de baștină.

  La mulți ani, Sadova!”, a scris Dodon.

  facebook.com

  SOCIAL

  Președintele de Onoare al PSRM, Igor Dodon, a transmis sincere și distinse felicitări celui de-al doilea Președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, cu prilejul...

  SOCIAL

  La 27 ianuarie în întreaga lume este consemnată Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Cu acest prilej, președintele de Onoare al PSRM, Igor...

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, pierde dramatic încrederea cetățenilor, în timp ce predecesorul său, socialistul Igor Dodon, recapătă popularitatea. Sunt datele ultimului sondaj "Situația socio-politică,...

  POLITICA

  Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă profunda îngrijorare în legătură cu sfidarea de către guvernare a statutului de neutralitate a țării noastre prin...

  Copyright © 2021