Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a participat la sfânta liturghie de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Călărășeuca

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la sfânta liturghie de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului din satul Călărășeuca, raionul Ocnița. Liderul socialiștilor a felicitat călugărițele și enoriașii cu prilejul sărbătorii și a discutat cu ei despre problemele localității.

  „Am fost bucuros să aflu că sătenii sunt mulțumiți de lucrurile pe care le-am realizat în satul lor, la solicitarea lor. Este vorba despre proiecte, lansate de mine și susținute de socialiști în Parlament, precum – reparația acoperișului școlii din sat, construcția drumului de acces spre mănăstire, reabilitarea unui segment de drum în cadrul programului “Drumuri bune pentru toți” ș.a. Am reiterat faptul că mereu vom fi alături de oameni, vom contribui la dezvoltarea localităților, la păstrarea valorilor naționale, a credinței, tradițiilor, istoriei poporului moldovenesc”, a anunțat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

  facebook.com

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021