Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a participat la ședința săptămînală cu conducerea de vîrf a țării (VIDEO)

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la sedința săptămânală cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu.

  Oficialii au făcut bilanțul săptămânii trecute și au stabilit agenda pentru zilele următoare. Inițial, interlocutorii au discutat despre criza pandemică, care în săptămâna trecută a demonstrat o dinamică negativă atât la nivel mondial, cât și în Republica Moldova.

  “Am remarcat faptul că la 30 iunie expiră starea de urgență în sănătate publică, iar mâine va avea loc ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care va examina posibilitatea extinderii stării de urgență, reieșind din situația creată”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

  În altă ordine de idei, demnitarii au abordat problemele social-economice și proiectele de infrastructură. Astfel, oficialii au comunicat că încep licitațiile pentru realizarea programului ”Drumuri bune în toată țara”, iar în iulie deja se planifică demararea lucrărilor în mai multe localități ale Republicii Moldova.

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021