Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a participat la ședința săptămînală cu conducerea de vîrf a țării (VIDEO)

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la sedința săptămânală cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu.

  Oficialii au făcut bilanțul săptămânii trecute și au stabilit agenda pentru zilele următoare. Inițial, interlocutorii au discutat despre criza pandemică, care în săptămâna trecută a demonstrat o dinamică negativă atât la nivel mondial, cât și în Republica Moldova.

  “Am remarcat faptul că la 30 iunie expiră starea de urgență în sănătate publică, iar mâine va avea loc ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, care va examina posibilitatea extinderii stării de urgență, reieșind din situația creată”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

  În altă ordine de idei, demnitarii au abordat problemele social-economice și proiectele de infrastructură. Astfel, oficialii au comunicat că încep licitațiile pentru realizarea programului ”Drumuri bune în toată țara”, iar în iulie deja se planifică demararea lucrărilor în mai multe localități ale Republicii Moldova.

  Facebook

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  Copyright © 2021