Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a participat la inaugurarea stadionului pentru fotbal de plajă din Parcul „La Izvor”

  Locuitorii sectorului Buiucani, dar și din tot municipiului Chișinău, se pot bucura în prezent de un nou obiectiv, unde pot practica sportul. Astfel, în Parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare un Stadion pentru fotbal de plajă de ultimă generație și unic de acest fel din regiune.

  Stadionul este unul modern, construit de Federația Moldovenească de Fotbal, cu suportul FIFA și al consiliului municipal Chișinău și are o capacitate de 1100 de locuri, cu posibilitatea de a adăuga 500 de locuri pentru spectatori.

  Arena de fotbal pe plajă va putea fi utilizată anul împrejur, indiferent de timp, inclusiv pentru alte probe de sport, gen volei pe plajă, mini-fotbal sau sporturi de contact. De asemenea, în incinta stadionului vor putea fi organizate diverse evenimente cultural-distractive deoarece stadionul este transformabil, datorită platformei mobile cu suprafață artificială.

  La evenimentul festiv a participat și președintele țării, Igor Dodon. Șeful statului a salutat schimbările spre bine care au loc în Chișinău în ultimele luni, sub conducerea edilului capitalei, Ion Ceban.

  „În pofida pandemiei sunt construite drumuri și trotuare, sunt amenajate și salubrizate spațiile publice și parcurile, renovate trecerile subterane, demontate panourile publicitare și multe alte acțiuni care transformă capitala într-un oraș modern.

  Inaugurarea arenei de fotbal pe plajă este, de asemenea, un exemplu de conlucrare eficientă între municipalitate și Federația Moldovenească de Fotbal. Am subliniat că doar prin conjugarea eforturilor tuturor organelor puterii pot fi realizate asemenea obiective importante pentru cetățenii noștri”, a menționat președintele.

  facebook.com

  POLITICA

  Natalia Gavriliță, candidatul desemnat de președintele Maia Sandu la funcția de prim-ministru, a fost anterior subalterna lui Igor Dodon. Mai exact, aceasta a activat...

  POLITICA

  Președintele Maia Sandu s-a încadrat în termenii stabiliți de socialiști și a desemnat candidatul la funcția de premier până în data de 1 februarie....

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a depus flori la monumentul victimelor Holocaustului, în memoria celor șase milioane de evrei care au fost exterminați de către...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a felicitat pe angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) cu ocazia celei de-a 29-a aniversări de la...

  Copyright © 2020