Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a participat la inaugurarea stadionului pentru fotbal de plajă din Parcul „La Izvor”

  Locuitorii sectorului Buiucani, dar și din tot municipiului Chișinău, se pot bucura în prezent de un nou obiectiv, unde pot practica sportul. Astfel, în Parcul „La Izvor” a fost dat în exploatare un Stadion pentru fotbal de plajă de ultimă generație și unic de acest fel din regiune.

  Stadionul este unul modern, construit de Federația Moldovenească de Fotbal, cu suportul FIFA și al consiliului municipal Chișinău și are o capacitate de 1100 de locuri, cu posibilitatea de a adăuga 500 de locuri pentru spectatori.

  Arena de fotbal pe plajă va putea fi utilizată anul împrejur, indiferent de timp, inclusiv pentru alte probe de sport, gen volei pe plajă, mini-fotbal sau sporturi de contact. De asemenea, în incinta stadionului vor putea fi organizate diverse evenimente cultural-distractive deoarece stadionul este transformabil, datorită platformei mobile cu suprafață artificială.

  La evenimentul festiv a participat și președintele țării, Igor Dodon. Șeful statului a salutat schimbările spre bine care au loc în Chișinău în ultimele luni, sub conducerea edilului capitalei, Ion Ceban.

  „În pofida pandemiei sunt construite drumuri și trotuare, sunt amenajate și salubrizate spațiile publice și parcurile, renovate trecerile subterane, demontate panourile publicitare și multe alte acțiuni care transformă capitala într-un oraș modern.

  Inaugurarea arenei de fotbal pe plajă este, de asemenea, un exemplu de conlucrare eficientă între municipalitate și Federația Moldovenească de Fotbal. Am subliniat că doar prin conjugarea eforturilor tuturor organelor puterii pot fi realizate asemenea obiective importante pentru cetățenii noștri”, a menționat președintele.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  La inițiativa noului director al oficiului Institutului Republican Internațional (SUA) în Moldova, dlui Krzysztof Lisek, originar din Polonia, președintele PSRM, Igor Dodon, a avut...

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. În cadrul discuțiilor a fost...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Anual, la 3 decembrie, alături de comunitatea mondială, consemnăm Ziua internațională a persoanelor cu dezabilități. Instituită în 1992 prin rezoluția Adunării Generale a Națiunilor...

  SOCIAL

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, continuă vizitele de lucru prin localitățile din țară. Astăzi, liderul socialiștilor a mers în orașul...

  Copyright © 2021