Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a participat la festivitatea de premiere a învingătorilor Turneului Național la Șah ”Cupa Dulce”

  Igor Dodon a participat la festivitatea de premiere a învingătorilor Turneului Național la Șah ”Cupa Dulce”, care s-a desfășurat la Chișinău în perioada 25–29 decembrie curent.

  Peste o sută de tineri șahiști din Chișinău, Bălți, Tiraspol, Comrat, Floreşti și Sîngerei, cu vârsta de până la 11 ani au participat la acest turneu, fiind repartizați în trei grupe: până la 7, 9 și 11 ani.
  Astfel, premiul I în categoria de până la 7 ani l-au obținut Serghei Larionov – între băieți, iar între fetițe – Daria Mereuță, ambii din Chișinău. Cupa de aur, din categoria de până la 9 ani, a fost oferită lui Vitalii Jimji și Alevtinei Deli, ambii din Comrat. În categoria de până la 11 ani, victoria a fost de partea lui Lukas Gheorghe Sprincean și Chiosa Elena, ambii din Chișinău.
  Igor Dodon a felicitat câștigătorii competiției cu prilejul victoriei obținute. Le-a urat tuturor succes și multe realizări în Noul An!

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021