Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a lansat o campanie pentru a ajuta familia preotului Igor Coman, decedat de COVID

  Igor Dodon a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia preotului Igor Coman, protoiereu de 15 ani la biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, care a pierdut lupta cu COVID-19 la doar 42 de ani.

  Președintele PSRM s-a întâlnit astăzi cu soția preotului și cei șase copii rămași orfani. Natalia Berbeci a rămas să crească de una singură minorii, cu vârstele cuprinse între 2 și 15 ani. Drama este și mai mare deoarece mama preotului a decedat la o zi distanță, iar preoteasa, care este orfană de mică, a rămas fără niciun sprijin.

  Familia protoiereului nu are propria casă, toate economiile fiind investite în construcția bisericii din satul Vișniovca. În prezent, Natalia Berbeci și cei șase copii închiriază o casă din Comrat.

  Igor Dodon le-a dăruit vouchere oferite de un agent economic ca să-și procure bunuri și produse alimentare și i-a anunțat despre lansarea campaniei. Președintele PSRM îndeamnă persoanele cu posibilități să se alăture acestei inițiative și să ajute familia pusă la grea încercare.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Despre aceasta Ion Manole, directorul executiv al Promo-LEX, a scris...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2021