Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a inspectat spitalul „N. Testemițanu” din raionul Drochia

  Președintele țării, Igor Dodon, a vizitat spitalul raional „N. Testemițanu” din Drochia. Instituția are o capacitate de 240 de paturi și astăzi în spital sunt internați doi pacienți cu COVID-19.

  „Am menționat faptul că în raionul Drochia, situația epidemiologică este una dintre cele mai favorabile din Moldova, iar personalul dispune de toate mijloacele de protecție necesare. Am adresat mulțumiri lucrătorilor medicali pentru eforturile enorme depuse în combaterea răspîndirii virusului”, a menționat președintele.

  Totodată, șeful statului a mers la combinatul de produse lactate din Drochia. Întreprinderea a fost fondată în anul 2004 și are aproape 50 de angajați. Igor Dodon a vizitat și una dintre cele mai mari fabrici de zahăr din Moldova, care a fost construită în anul 1957. Astăzi, întreprinderea poate procesa pînă la trei mii de tone de sfeclă de zahăr pe zi, iar timp de un sezon aici lucrează până la 500 de persoane.

  “Am salutat conducerea și colectivele ambelor întreprinderi, am apreciat înalt implementarea noilor tehnologii și utilizarea echipamentelor moderne, ceea ce conduce la reducerea consumului de energie electrică și eficientizarea procesului de producere”, se arată în mesajul președintelui.

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021