Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, șeful statului a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior, prin decrete prezidențiale.

  Astfel, mai multe persoane s-au învrednicit de ordine și medalii pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în complexul agroindustrial, în domeniul transportului feroviar și cel al gospodăriei locativ-comunale, merite în dezvoltarea serviciilor de îngrijire a persoanelor social-dezavantajoase, contribuție la integrarea acestora în societate și activitate nobilă de ajutorare și de binefacere, precum și pentru merite în asigurarea securității economice a statului și contribuție la perfecționarea controlului vamal.

  Igor Dodon le-a mulțumit tuturor pentru munca imensă şi dedicație profesională, dorindu-le succese, curaj şi stoicism în activitatea pe care o desfășoară zi de zi.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  POLITICA

  Construcția hidrocentralei de la Novodnestrovsk poate duce la o criză de apă în municipiul Chișinău. Totodată, acest proiect înseamnă și cedarea din partea Moldovei...

  Copyright © 2020