Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, Președintele țării, Igor Dodon, a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior, prin decrete prezidențiale, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate și înaltă măiestrie profesională.

  Persoanele care s-au învrednicit de înalte distincții de stat activează în organele de drept și de control, contribuind în fiecare zi la dezvoltarea și prosperarea statului nostru.

  Șeful statului le-a mulțumit tuturor pentru munca imensă şi dedicație profesională, dorindu-le inspirație și succes în continuare.

  presedinte.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ploile abundente au provocat pagube în unele zone din centrul și sudul țării, în special în Comrat. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  Copyright © 2020