Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

  În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decrete prezidențiale.

  Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: lucrători medicali, persoane din domeniul asistenței sociale, antrenori sportivi, ingineri, veterani ai organelor procuraturii, reprezentanți ai industriei materialelor de construcție, precum și alte persoane care contribuie la dezvoltarea statului nostru.

  Distincțiile au fost acordate în semn de apreciere pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, în domeniul asistenței sociale a populației, merite în dezvoltarea şi propagarea culturii fizice şi sportului, înalte calități profesionale și activitate intensă pe târâm social.

  Șeful statului a exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă și le-a dorit succese și performanțe în continuare.

  Facebook.com

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020