Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat distincții de stat unor cetățeni ai țării

  În cadrul unei ceremonii oficiale, Președintele țării, Igor Dodon, a înmânat înalte distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior, prin decrete prezidențiale.

  Persoanele care s-au învrednicit de ordine și medalii sunt lucrători din administrația publică locală, profesori universitari, medici, lucrători din domeniul financiar, precum și alte persoane care contribuie la dezvoltarea și prosperarea statului nostru.

  Distincțiile au fost conferite pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în diverse domenii, activitate intensă pe tărâm social, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament, merite deosebite în dezvoltarea învățământului universitar, contribuție la elaborarea și implementarea politicii bugetar-fiscale, înalt profesionalism.

  Șeful statului le-a mulțumit tuturor pentru munca imensă şi dedicație profesională, dorindu-le perseverență, sănătate, noi succese și realizări.

  presedinte.md

  SOCIAL

  Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei.

  SOCIAL

  Știrile false afectează în cea mai mare parte familia, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru TASS. Candidatul independent la funcția de...

  SOCIAL

  Republica Moldova ar putea obține vaccin împotriva COVID-19 deja până la sfârșitul acestui an. Autoritățile de la Chișinău poartă discuții, în acest sens, cu...

  SOCIAL

  Igor Dodon a vizitat Zona Antreprenorialului Liber (ZAL) “Expo-Business-Chişinău” și a discutat cu membrii colectivului.

  Copyright © 2020