Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat Diploma de Onoare a Președintelui unui grup de medici din Briceni (VIDEO)

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon continuie vizitele de lucru în țară. Astăzi, șeful statului a mers în două raioane din nordul Moldovei – Briceni și Edineț. Potrivit agendei, președintele țării va avea întrevederi cu autoritățile locale și cu agenți economici, se va familiariza cu situația din spitale și va vizita veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

  „Împreună cu Vitalie Lupașco, președintele raionului Briceni, și Vitalie Gorodinschi, primarul orașului, am discutat problemele social-economice din regiune, inclusiv cele legate de reabilitarea drumurilor, susținerea agriculturii. Am dat asigurări că autoritățile centrale acordă o atenție sporită dezvoltării multilaterale a raioanelor”, a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  În continuare, șeful statului a mers la spitalul raional, unde s-a documentat cu situația epidemiologică. În instituția respectivă, cu o capacitate de 170 de paturi, la momentul de față, se tratează patru persoane infectate cu coronavirus. În raionul Briceni, numărul total al celor infectați cu coronavirus este de 18 persoane, doi pacienți au decedat.

  Președintele Igor Dodon a adresat mulțumiri personalului spitalului pentru eforturile enorme pe care le depun în combaterea răspîndirii virusului de tip nou și i-a informat despre decizia conducerii țării de a dubla salariile tuturor lucrătorilor medicali, precum și despre decretul pe care l-a semnat recent, prin care anul 2020 este declarat Anul Lucrătorului Medical. Mai mult, Igor Dodon a înmînat Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova unui grup de medici.

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  POLITICA

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor ataca la Curtea Constituțională (CC) decizia PAS de a institui starea de urgență. Anunțul a fost făcut de...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021