Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni

  În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurate la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decrete prezidențiale.

  De ordine și medalii s-au învrednicit mai mulți colaboratori și veterani ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu, merite în combaterea criminalităţii şi aport la asigurarea legalităţii şi ordinii de drept, înalt profesionalism.

  Șeful statului a mulțumit celor prezenți pentru curajul și răbdarea de care dau dovadă zilnic, pentru munca și eforturile lor în vederea menținerii liniștii cetățenilor și păcii în țară. Președintele le-a dorit succese în continuare.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

  Copyright © 2021