Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a îndemnat veteranii să nu se lase utilizați de forțe politice care urmăresc scopul de a semăna haos în țară

  Președintele Igor Dodon susține că, din păcate, protestele veteranilor sunt utilizate în scopuri politice. Șeful statului a declarat că veteranii au toată susținerea din partea actualei conduceri a țării și a făcut un apel către combatanți să nu se lase utilizați de forțe politice care urmăresc scopul de a semăna haos în țară.

  ”Cu regret, aceste proteste sunt utilizate pentru scopuri politice. Oamenii care au ieșit în stradă nu au nimic cu interesele lui Șor și Candu, care au adus câțiva provocatori de-ai lui Usatâi pentru ca să o preseze pe Maia Sandu să semneze moțiunea lui Andrei Năstase. Acesta a fost scopul și Maia Sandu a cedat în fața lui Năstase, acestea sunt problemele lor. Dar ce au cu chișinăuienii să blocheze drumurile pentru 3-4 ore, cu ”razborcile” voastre? Faceți protest în fața Parlamentului, a Guvernului, a Președinției, dar nu blocați străzile, nu bateți polițiștii, nu încercați să luați cu asalt clădirile de stat”, a spus președintele.

  Dodon a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că, Guvernul Chicu este primul din ultimele mai bine de două decenii care a făcut lucruri concrete pentru combatanți, în comparație cu Guvernul condus de Maia Sandu, care acum o face ”pe eroina”.

  ”De ce Maia Sandu nu i-a invitat când era premier pe veterani să discute cu ei. Acum ești mare eroină, când încerci să faci politică. Lăsați jocurile acestea. Înțeleg sentimentele protestatarilor. Ei undeva au dreptate în ceea ce ține de posturile ilegale și alte lucruri. Ei au toată susținerea și noi facem tot posibilul în această direcție. Dar de ce să semănăm haos și să facem agenda politică a cuiva? Am văzut unii plâng de jale, fac postări pe Facebook. De ce când ați fost premieri nu i-ați convocat pe veterani și să le dați polița (medicală) gratis, așa cum a făcut-o Guvernul Chicu sau alte lucruri pe care le-a decis acest Guvern”, a declarat șeful statului.

  Telegram channel

  a-tv.md

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021