Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a îndemnat să fie votați candidații care se vor dedica activității în beneficiul locuitorilor Autonomiei

  Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu deputații din fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a mers în Găgăuzia pentru a susține candidații desemnați de Bloc. Este vorba despre Valeri Capsamun, circumscripția Nr. 22 din satul Gaidar și Elena Mandaji, circumscripția Nr. 24 din localitatea Cazaclia.

  ”Am avut întrevederi cu locuitorii acestor sate și le-am vorbit despre importanța participării active la alegerile care se vor desfășura duminică. Bunăstarea locuitorilor depinde de alegerea lor, de aceea noi i-am îndemnat să susțină candidații Blocului pentru a continua politica noastră orientată social.

  Pe 19 septembrie, îndemn locuitorii Găgăuziei să voteze pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Votați pentru deputații care se vor dedica activității în beneficiul locuitorilor Autonomiei!”, – a scris Igor Dodon pe pagina sa.

  socialistii.md

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, împreună cu Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut o întrevedere cu Victor Petrov, deputat nou ales în...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de apreciere și admirație de Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Liderul socialiștilor menționează...

  POLITICA

  Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

  POLITICA

  Blocul Comuniștilor și Socialiștilor înaintează o moțiune simplă asupra activității Ministerului Justiției. La baza înaintării moțiunii ”Subminarea principiului statului de drept și subordonarea Justiției„...

  Copyright © 2021