Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a îndemnat locuitorii Găgăuziei să susțină candidații Blocului în cadrul următorului tur al alegerilor care va avea loc pe 3 octombrie

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu deputații aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, precum și cu cei care au trecut în cel de-al 2 tur de scrutin.

  Cei prezenți au făcut un schimb de opinii cu privire la modul în care s-au desfășurat alegerile în autonomie și au constatat că rezultatul înregistrat de BECS este mult mai bun decât cel de patru ani în urmă când PSRM a câștigat 5 mandate de deputat în forul legislativ al Găgăuziei.

  „Mizăm pe obținerea suplimentară a încă 4-6 mandate în turul 2 (pe 19 septembrie, 7 candidați susținuți de noi au învins din primul tur) pentru a crea o fracțiune de 10-12 deputați în Adunarea Populară a Găgăuziei, care va avea o pondere majoră în cadrul acestei structuri regionale importante.

  Îndemn locuitorii Găgăuziei să susțină candidații noștri în cadrul următorului tur al alegerilor care va avea loc pe 3 Octombrie pentru a avea posibilitatea să promovăm în continuare proiecte de dezvoltare a autonomiei, de susținere a locuitorilor acestei regiuni a țării noastre.

  Amintesc că la actualele alegeri pentru mandatul de deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați în 21 din cele 35 de circumscripții electorale, precum și a susținut circa 10 candidați independenți”, a declarat Igor Dodon după întrevederea cu deputații.

  Socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Premierul Natalia Gavrilița spune că una din cauzele pentru care cere instituirea Stării de Urgență este ca deputații să nu rămână fără gaze. Declarația...

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  Copyright © 2021