Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a felicitat Sheriff Tiraspol cu prilejul calificării în grupele Ligii Campionilor

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare echipei de fotbal Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, cu prilejul calificării în grupele Ligii Campionilor!

  „Pentru prima dată în istoria țării noastre, un club din Moldova va juca printre cele mai puternice 32 de echipe din Europa. Este o performanță istorică în toți cei 30 de ani de existență a fotbalului național.
  De asemenea, datorită victoriilor obținute de „Sheriff”, jucătorii celor mai titrate cluburi ale Vechiului Continent vor veni în Moldova în această toamnă.
  Iar în această seară vom afla în care dintre cele opt grupe va fi echipa „Sheriff”. Le urez fotbaliștilor noști VICTORIE!”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Facebook

  POLITICA

  O nouă majorare a tarifului la gaz va duce la creșterea șomajului în Republica Moldova. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării Igor...

  SOCIAL

  Astăzi, Biserica Ortodoxă prăznuiește soborul cinstitului şi slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului.

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  Copyright © 2021