Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a felicitat-o pe Natalia Gordienko pentru prestația de la Eurovision

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a felicitat-o pe interpreta Natalia Gordienko cu calificarea în finala Eurovision Song Contest 2021. Dodon a apreciat prestația Nataliei Gordienko în cea de-a doua semifinală care a avut loc în ajun la Rotterdam.

  ”Aceasta demonstrează că în Moldova avem oameni foarte talentați. Natalia, felicitări și succes mai departe”, a declarat Igor Dodon la emisiunea de vineri.

  Fostul președinte al țării i-a adus mulțumiri separate interpretului rus, Filipp Kirkorov, pentru susținerea pe care o acordă interpretei noastre la Eurovision.

  Igor Dodon a declarat că îl așteaptă cu mare drag pe Kirkorov în Republica Moldova, cu care va merge neapărat la Sadova, Călărași.

  facebook.com

   

   

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021