Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a felicitat chișinăuienii cu ocazia Hramului Orașului

  În mesajul său de felicitare, Igor Dodon și-a exprimat recunoștința față de generațiile care, prin muncă și dăruire, au sporit bunul nume al capitalei noastre.

  „Stimați chișinăuieni,
  Fiind anotimpul culorilor și al belșugului grânelor, toamna ne aduce și frumoasele tradiții de sărbătorire, în multe sate și orașe, a hramului bisericilor.
  Cu regret, în acest an, spiritul de sărbătoare și ospitalitatea localităților sunt umbrite de situația pandemică care impune restricții de orice fel. În pofida limitărilor și cu încredere în ziua de mâine, permiteți-mi să Vă felicit, stimați chișinăuieni, cu ocazia evenimentului de suflet al Chișinăului – Hramului orașului, prilejuit de Sărbătoarea „Acoperământul Maicii Domnului” pe care o cinstim astăzi alături de toți creștinii țării.
  Adresez felicitări călduroase și mulțumiri generațiilor care, prin muncă și dăruire, au sporit bunul nume al capitalei noastre, au transformat-o într-un veritabil centru al vieții economice, politice și culturale al țării și pe care noi, cei de astăzi, trebuie să o fortificăm și modernizăm.
  Sper cu tot dinadinsul, și pentru aceasta îmi voi da toată silința, că prin solidaritate și responsabilitate vom depăși situația creată, iar în anii următori ne vom întâlni în satele și orașele Moldovei și vom sărbători cu hore și cântece, continuând tradițiile, pentru că avem cu ce ne mândri.
  La Mulți Ani, Chișinău!”

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  POLITICA

  În cadrul întrevederii, conducerea de vârf a țării a abordat mai multe subiecte legate de politica social-economică și cea bugetar-fiscală. Totodată, au făcut totalurile...

  ECONOMIE

  Salariile tuturor angajaților din sectorul bugetar vor crește anul viitor, a declarat premierul Ion Chicu. Șeful Guvernului a declarat, după ședința cu președintele Igor...

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon, își continue vizitele în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga...

  Copyright © 2020