Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a făcut mai multe dezvăluiri despre PSRM

  Igor Dodon a dezvăluit o informație, în premieră, despre PSRM, la o ediție specială la Prime TV. Șeful statului a declarat că a prezis încă acum nouă ani că PSRM va deveni cea mai puternică formațiune din țară, care va avea reprezentanții săi în toate funcțiile cheie de stat.

  ”Vreau să vă spun un lucru, în premieră, la TV nu am mai spus, în anul 2011, la sediul PSRM, le spuneam că va veni timpul când reprezentantul PSRM va fi președintele țării, prim-ministru și speaker, nimeni nu credea”, a spus Igor Dodon.

  Președintele a declarat că a creat acest partid de la zero. În 2011, când a fost ales în fruntea acestui partid, formațiunea avea un rating sub un procent.

  ”Practic de la 0, în decurs de 9 ani, PSRM a devenit unul dintre cele mai puternice partide din Moldova. Toți cei care sunt delegați acum în diferite funcții: speaker, premier, deputați, președinți de raioane, primari sunt datorită votului de încredere acordat PSRM din partea cetățenilor”, a declarat Igor Dodon.

  Președintele a amintit că, la 30 decembrie, va avea loc Congresul PSRM unde urmează să fie reales la conducerea formațiunii.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Cel de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon, participă la Marșul Victoriei din centrul Capitalei. În timpul marșului, Dodon a declarat...

  SOCIAL

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe veteranul Pavel Gladcov cu ocazia aniversării zilei de naștere:

  POLITICA

  Scoaterea la rampă a lui Cristian Rizea, condamnat în România pentru acte de corupție, se face cu scopul de a distrage atenția de la...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat că formațiunea sa va merge săptămâna viitoare la Comisia Electorală Centrală pentru a se înregistra în cursa pentru...

  Copyright © 2020