Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a explicat cum vor repartizate cele 275 milioane ruble oferite de Rusia pentru agricultorii moldoveni

  Suportul oferit de Federația Rusă pentru agricultorii moldoveni în valoare de 275 de milioane de ruble va fi împărțit crescătorilor de cereale de grupa a doua, care au suportat pierderi mai mari de 60%. Din acești bani va fi compensata motorina, care este procurată pentru lucrările de toamnă. Despre aceasta Igor Dodon a declarat în cadrul emisiunii live.

  Totodată, Igor Dodon spune că ajutorul va fi repartizat în două etape.

  „Prima etapă în acest an, acum toamna, cu motorină pentru pregătirea terenului, este vorba de 20-30 litri de motorină la ha. Și eu cred că acești bani vor fi folosiți pentru compensarea acestor cheltuieli pentru grupa a doua. Primăvara să ajutăm agricultorii pentru semănat, să ajutăm la procurarea semințelor. Probabil vom avea nevoie de resurse suplimentare, în jur de 100 mln lei pentru compensarea motorinei”, a mai spus Igor Dodon.

  facebook.com

  POLITICA

  Dosarul "Energocom" a fost un spectacol înainte de Revelion, spune președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. În cadrul emisiunii Puterea a Patra de...

  SOCIAL

  Tradițional, de Bobotează, fostul șef al statului, președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, s-a scufundat în apa rece ca gheața.

  SOCIAL

  Astăzi, în ziua marii sărbători Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Igor Dodon a participat la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului”.

  POLITICA

  Atacul asupra judecătorilor și avocaților, acțiunile magistraților Curții Constituționale (CC), toate acestea reprezintă pași spre instaurarea unui regim dictatorial. De această părere este președintele...

  Copyright © 2021