Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a discutat cu Vladimir Putin. Rusia va oferi peste 100 mln lei pentru fermierii afectați de secetă

  Republica Moldova va primi un ajutor de 500 de milioane de ruble sau echivalentul a peste 100 de milioane de lei de la autoritățile ruse. Banii sunt acordați pentru fermierii afectați de secetă. Anunțul a fost făcută după discuțiile purtate, astăzi, de Igor Dodon cu președintele rus Vladimir Putin.

  Prima tranșă de bani ar putea fi transferată în zilele următoare. Sursele financiare sunt prevăzute pentru achiziția a 20 mii de tone de motorină pentru producătorii agricoli din Moldova.

  „La solicitarea dvs., am pregătit fondurile necesare sub formă de ajutor umanitar în valoare totală de până la jumătate de miliard de ruble pentru motorină pentru întreprinderile agricole care au înregistrat pagube mari”, a declarat președintele rus în timpul discuțiilor cu Igor Dodon.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Candidatul independent Igor Dodon a adresat un mesaj cetățenilor, în ajunul alegerilor prezidențiale.

  SOCIAL

  Igor Dodon a adresat astăzi un mesaj de felicitare Postului Național "Radio Moldova" cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la fondare.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că Igor Dodon este cel mai potrivit pentru funcția de președinte de țară, pentru că el are toate elementele cheie pentru...

  POLITICA

  Profesionist și un lider adevăr – astfel îl caracterizează Ion Ceban pe Igor Dodon, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

  Copyright © 2020