Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a discutat cu Vladimir Putin despre problema studenților moldoveni, care învață în Rusia

  Președintele țării Igor Dodon, a avut o discuție în format videoconferință cu Vladimir Putin, Președintele Federației Ruse. Părțile au abordat un spectru larg de subiecte legate de interacțiunea dintre țările noastre în cadrul parteneriatului strategic. Oficialii au constatat o dinamică în creștere continuă a relațiilor bilaterale, în pofida crizei pandemice.

  “Am acordat o atenție sporită unor teme de actualitate. Astfel, la 1 octombrie, va avea loc Forumul Economic Moldo-Rus în format de teleconferință, iar la 2 octombrie, se va desfășura ședința Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse pentru cooperare comercial-economică în format videoconferință”, a anunțat Igor Dodon.
  Totodată, președintele moldovean a solicitat conducerii Federației Ruse să permită studenților din Republica Moldova, care învață în Rusia, să se prezinte la locul de studii.
  „În context, m-am adresat omologului rus să examineze posibilitatea de a relua traficul aerian și feroviar dintre țările noastre”, a mai adăugat șeful statului.

  Facebook

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat la ședința lărgită a Uniunii Ofițerilor, al cărui membru este.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, s-au întâlnit cu reprezentanții organizațiilor etnoculturale din Republica Moldova.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a adresat felicitări cordiale Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova,...

  POLITICA

  Președintele PSRM susține că numărul secțiilor de votare din afara țării trebuie să fie suficient pentru a asigura participarea tuturor doritorilor de a-și exprima...

  Copyright © 2021