Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a discutat cu oamenii din satele raionului Basarabeasca

  Președintele PSRM, Igor Dodon, își continuă deplasările în teritoriu. Astăzi liderul socialiștilor se află în raionul Basarabească, unde a vizitat deja satele Iserlia, Sadaclia și centrul raional.

  Locuitorii din Iserlia i-au mulțumit liderului socialist pentru suportul pe care la acordat în reparația drumurilor din sat și mai multe obiective sociale. Oamenii s-au arătat recunoscători pentru implicarea personală a lui Igor Dodon, în 2019, când mai multe case și instituții din localitate au rămas fără acoperiș în urma unui vânt puternic.

  Dodon a mers și la grădinița din Iserlia, unde se desfășoară lucrări de reparație. Banii pentru renovare au fost alocați de Consiliul raional, unde PSRM deține majoritatea. De asemenea, Fundația de binefacere ”Din Suflet” a acordat un suport esențial în reparația instituției de învățământ preșcolar.

  În satul Sadaclia, Igor Dodon a vizitat Mănăstirea ”Sfântului Ierarh Nicolae”, aflată în construcție. Datorită Fondului Ecologic Național și cu susținerea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, aici a fost soluționată problema asigurării cu apă și canalizare.

  În orașul Basarabeasca, liderul PSRM a discutat cu angajații spitalului raional. Dodon le-a mulțumit pentru efortul depus în lupta cu pandemia și le-a amintit de inițiativa sa de dublare a salariilor. Liderul PSRM și-a exprimat regretul că, din cauza blocajului instituit de Maia Sandu a fost oprită cea de-a treia etapă de majorare cu 40%, ce urma să se producă la 01 iulie. Dodon le-a promis medicilor că echipa PSRM va insista în continuare pe drepturile sociale ale oamenilor, în mod special, a angajaților din sfera bugetară.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021