Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a discutat cu edilul Capitalei despre problemele stringente ale orașului

  Problema mirosului neplăcut din Capitală a fost discutată în cadrul unei ședințe la președinție, la care au participat șeful statului Igor Dodon și edilul Ion Ceban. Primarul a dat asigurări că autoritățile municipale întreprind toate măsurile pentru a remedia cât mai urgent aceste probleme.

  În cadrul discuțiilor au fost abordate și alte subiecte de actualitate.

  „Ion Ceban m-a informat că proiectele care au fost lansate la inițiativa Președintelui țării, precum reabilitarea străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, decurg conform graficului stabilit. Totodată, am discutat și despre lucrările de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului ,,Drumuri bune pentru toți”, a anunțat președintele.

  Facebook.com

  POLITICA

  Igor Dodon a anunțat, că începând de marți, 19 ianuarie, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, vor...

  POLITICA

  PSRM îi cere în mod categoric președintelui Maia Sandu desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru până pe data de 01 februarie. Declarația a...

  POLITICA

  Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a înaintat în Parlament cele mai multe inițiative legislative pe parcursul anului 2020.

  POLITICA

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei diplomatului:

  Copyright © 2020