Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a discutat cu aleșii locali PSRM din Chișinău despre dezvoltarea orașului și proiectele pentru cetățeni

  Socialiștii îi îndeamnă pe toți deputații și aleșii locali la constructivism și conlucrare spre binele cetățenilor. Președintele PSRM, Igor Dodon, a discutat, astăzi, cu fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău și primarul general, Ion Ceban, despre incidentul provocat de aleșii PAS la ședința CMC de vinerea trecută.

  Subiectele discutate au vizat criza pandemică, proiectele de infrastructură din municipiu, dar și activitatea CMC. Socialiștii au condamnat comportamentul agresiv al consilierilor din partea partidului Maiei Sandu, care au destabilizat situația în cadrul ședinței CMC.

  Potrivit liderului PSRM, acțiunile consilierilor PAS au făcut parte dintr-un scenariu bine regizat, care a fost implementat de deputații Maiei Sandu și la ședința Parlamentului din decembrie, când nefiind de acord cu opiniile și deciziile majorității parlamentare, membrii fracțiunii parlamentare PAS au vandalizat bunurile publice.

  ”Suntem categoric împotriva unei asemenea conduite și chemăm fracțiunile atât municipale, cât și parlamentare la constructivism și conlucrare spre binele cetățenilor. Sălile de ședințe nu sunt un ring de box, ci o platformă de idei și dezbateri”, a menționat Igor Dodon.

  În cadrul discuțiilor, președintele PSRM a salutat acțiunile luate de municipalitate pentru a combate pandemia.

  Un alt subiect a vizat implementarea proiectelor de infrastructură, propuse de PSRM, în special programul „Curte Confortabilă”, care prevede repararea drumurilor de acces, amenajarea parcărilor, terenurilor de sport și a teritoriului mai multor curți din diverse sectoare ale municipiului Chișinău.

  Igor Dodon a remarcat importanța continuării procesului de îmbunătățire a calității vieții în Chișinău și a apreciat înalt activitatea pe care o desfășoară echipa primarului Ion Ceban.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  POLITICA

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu fostul prim-ministru al Federației Ruse, Serghei Stepașin.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a renunțat la mandatul de deputat, dar în continuare rămâne a fi președinte al PSRM. Declarația a fost făcută de către socialistul...

  Copyright © 2021