Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a dezvăluit despre ce a discutat cu Maia Sandu, la Președinție

  În cadrul discuțiilor tet a tet dintre președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, s-a convenit că prioritar este de oprit răspândirea virusului COVID-19, ca ulterior Parlamentul să fie dizolvat și să fie lansată procedura de organizare a alegerilor anticipate. Dezvăluirile au fost făcute de către liderul socialiștilor, Igor Dodon, în cadrul emisiunii live.

  „Am spus, doamna Președinte, nu avem ce împărți politic. Alegătorii noștri nu votează pentru dvs, alegătorii voștri nu votează pentru noi. Noi despre ce luptăm acum. Să trecem alegerile pentru puțin mai târziu și să ne ocupăm de pandemie. Să aducem vaccin, să consolidăm eforturile, ca să trecem de această problemă. Am propus vaccinarea, rectificarea de urgență a Bugetului de stat.

  Fracțiunea PSRM și PAS se așază și modifică Bugetul de Stat pentru a realoca banii pentru medicină și convenim că alegerile vor fi pe data cutare. Dacă vedem că nu ne isprăvim, ieșim împreună și spunem că noi am hotărât să mai amânăm alegerile ,ca să ne clarificăm cu situația pandemică. Așa ar fi corect și matur din punct de vedere politic”, a declarat Dodon.

  Liderul PSRM a reiterat că socialiștii sunt gata pentru un nou dialog cu PAS și președintele Maia Sandu pentru a reveni la agenda convenită în timpul consultărilor din 16 martie.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  SOCIAL

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Grigorii Petușkov, președintele Consiliului Național al asociațiilor de...

  SOCIAL

  Liderul PSRM, președintele asociaţiei „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon a avut astăzi, la Moscova, o întrevedere foarte importantă cu Alexei Repik, persoană publică...

  ECONOMIE

  Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct...

  Copyright © 2021