Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a dezvăluit când s-a decis ca Guvernul Chicu să demisioneze

  Decizia de demisie a Guvernului Chicu a fost discutată și aprobată în echipă, imediat după alegerile prezidențiale. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon în cadrul unei ediții speciale la Moldova 1.

  Șeful statului susține că este o decizie corectă și luată doar în contextul declanșării alegerilor parlamentare anticipate. Dodon a reiterat că demisia Guvernului Chicu este asumată și nu a fost luată sub presiunea protestelor.

  De asemenea, președintele s-a arătat sceptic că astăzi avea să treacă în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, înaintată de deputați PAS și DA.

  Președintele a amintit că demisia Guvernului Chicu are loc după ce au fost votate și promulgate legile importante pentru menținerea stabilității în țară și a declarat că de acum încolo președintele nou ales, Maia Sandu, trebuie să-și asume întreaga responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă în țară.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Fracțiunea PSRM a înregistrat în Parlament Declarația cu privire la recunoașterea caracterului captiv al Curții Constituționale. Deputatul PSRM, Vasile Bolea, a declarat că acest...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că decizia autorităților municipiului Chișinău de a le permite cetățenilor să iasă în parc este corectă. Despre aceasta Dodon...

  SOCIAL

  Monitorul Oficial de marți, 31 martie, a publicat decizia cu privire la propunerea declarării stării de urgență, aprobată ieri de Guvernul în exercițiu.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Decizia de astăzi a Curții Constituționale (CC) prezintă o continuitate logică cu hotărârile luate până în prezent și stabilește că Parlamentul are încă instrumente...

  Copyright © 2021