Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a declarat că va apăra votul cetățenilor dat în favoarea sa pe cale legală și i-a îndemnat pe toți la calm și liniște

  Igor Dodon le-a mulțumit alegătorilor care și-au dat votul pentru el în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Președintele în exercițiu a spus că în turului doi al alegerilor prezidențiale a fost susținut de jumătate din populația țării.

  Igor Dodon a declarat că pe parcursul nopții și dimineții a primit sute de mii de mesaje de la cetățenii care l-au votat prin care aceștia și-au reiterat sprijinul și au declarat ”cu lacrimi în ochi de ce să permitem celor care au fraudat alegerile și să nu contestăm”.

  Președintele în exercițiu a declarat că va apăra votul cetățenilor dat în favoarea sa pe cale legală și i-a îndemnat pe toți la calm și liniște. ”Categoric, nici un fel de proteste. Vă voi spune dacă trebuie să ieșim în stradă. Nu ne dăm la provocări. Nu ieșim la proteste. Mergem pe calea legală prevăzută de legislația în vigoare. Dacă instanțele vor confirma că totul a avut loc legal, vom pune punct și la această campanie electorală”, a declarat Dodon.

  Președintele în exercițiu a menționat încă o dată că Moldova nu are nevoie de destabilizare. ”Știu că sunt doritori să arunce țara într-o nouă criză. Sunt un politician responsabil și chiar dacă am multe întrebări, am felicitat-o pe Maia Sandu, cu toate că așa cum s-a comportat față de mine și alegătorii noștri, lasă toată critica într-o parte. Trebuie să dăm dovadă de maturitate politică să lăsăm apelurile la ură și denigrare”, a declarat Dodon.

  Potrivit președintelui în exercițiu, viața începe o nouă etapă, s-a terminat o partidă și începe următoare și încă nu se știe care va fi mai interesantă.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări Partidului Politic „Edinaia Rossia” din Federația Rusă cu ocazia victoriei în alegerile pentru...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Maia Sandu nu a binevoit să-l decoreze pe Zhang Yinghong, Ambasadorul Chinei în Republica Moldova, cu ocazia încheierii mandatului în țara noastră, deși China,...

  POLITICA

  Șapte dintre candidații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au câștigat deja în primul tur în UTA Găgăuzia (inclusiv un candidat independent care a câștigat cu...

  POLITICA

  Astăzi, în Găgăuzia este ultima zi de agitație electorală pentru alegerile deputaților din Adunarea Populară, care vor avea loc pe 19 septembrie.

  Copyright © 2021