Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a declarat că, înainte de a se deplasa la Moscova a făcut în țară două teste COVID-19, iar la sosirea în capitala Federației Ruse a mai făcut un test

  Președintele Igor Dodon a declarat că, înainte de a se deplasa la Moscova pentru a asista la Parada dedicată 75 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului, a făcut în țară două teste COVID-19, iar la sosirea în capitala Federației Ruse a mai făcut un test.

  Șeful statului a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că aceasta a fost o recomandare înaintată de autoritățile ruse pentru toți oaspeții oficiali care au participat la acest eveniment.

  Președintele a precizat că niciun militar din cei 75 din Moldova, care au defilat pe Piața Roșie, nu a fost testat pozitiv, comparativ cu alte țări, unde din 70 de ostași au fost testați pozitiv în jur de 40, astfel că statele respective au fost nevoite să schimbe tot plutonul pentru a participa la Parada de pe Piața Roșie.

  Șeful statului a precizat că delegația oficială din Moldova s-a întors sănătoasă de la Moscova, iar pentru a evita orice speculație toți vor sta în autoizolare, iar luni vor da testul la COVID-19.

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova,...

  SOCIAL

  Alte 165 persoane au fost tratate și externate. În total, 19465 persoane au fost tratate de COVID-19.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis sincere felicitări omologului său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia victoriei în cadrul alegerilor prezidențiale!

  POLITICA

  Șeful statului Igor Dodon a salutat astăzi, după ședința avută cu premierul și speakerul Parlamentului, decizia Curții Constituționale de săptămâna trecută potrivit căreia președintele...

  Copyright © 2020