Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a comentat informațiile potrivit cărora Voicu și conducerea SIS vor fi demiși: Acestea sunt prostii!

  Aberații și prostii lansate de un balabol și un bandit. Așa a comentat președintele Igor Dodon informațiile lansate în spațiul mediatic, potrivit cărora ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu și conducerea SIS ar urma să fie demiși.

  Igor Dodon a declarat, într-un interviu pentru Unimedia, că Voicu se descurcă bine în funcția pe care o deține. Potrivit președintelui, niciun ministru din Guvernul Chicu nu va fi demis atâta timp cât există actuala majoritatea parlamentară PSRM-PDM.

  ”Sunt la noi niște foști bandiți, actuali chipurile politicieni și tot bandiți și ”balaboliat” în fiecare zi lumea. Acestea sunt prostii. Echipa guvernamentală, miniștrii, nimeni nu va fi demis, dacă se păstrează actuala coaliție. Eu cred că ministrul de Interne face față cerințelor înaintate. A fost consilier prezidențial pe probleme speciale. Îl cunosc foarte bine”, a spus Igor Dodon.

  Președintele a declarat că nici informațiile legate de o posibilă demisie a conducerii SIS nu sunt veridice. Directorul SIS, Alexandr Esaulenco, și vicedirectorul Artur Gumeniuc, rămân în continuare în funcții.

  ”Și Esaulenco, și Gumeniuc sunt oameni profesioniști și la locul lor. Nu întâmplător le-am dat gradul de general”, a spus președintele.

  Facebook

  POLITICA

  Aberații și fake news. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat pseudo-investigația publicată de tabloidul german Bild, în care se spune că la alegerile...

  SOCIAL

  Astăzi, 20 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 213 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

  Copyright © 2021