Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a comentat gestul tractoristului, care a tras o brazdă la Catedrală: Rușinos și regretabil

  Brazda trasă de un fermier în fața Catedralei din Capitală este un episod rușinos pentru Republica Moldova. Declarația a fost făcută de Igor Dodon la postul public de televiziune.

  „Să iei tractorul și să începi să ari în fața Chișinăului, câtă minte îți trebuie?”, se întreabă Dodon.

  Președintele spune că acest gest face parte dintr-o serie de acțiuni regretabile ale membrilor PAS și PPDA, care au distrus tehnica din plenul Parlamentului și au contribuit la urcarea tractoarelor pe scările din fața Legislativului.

  „La toate trei episoade sunt reprezentanții partidelor de opoziție a viitorului președinte. Ce promovează viitorul Președinte? Nu am văzut nici un comentariu al Președintelui la aratul membrilor PAS în fața Catedralei. Lasă de mâine să are în fața Președinției, să sădească acolo flori, grâu…”, a spus Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  facebook.com

  Facebook

  Noutăţi

  A fost dat startul lucrărilor de reabilitare a scuarului Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul Chișinăului. La prima etapă va fi instalat sistemul de...

  SOCIAL

  Moldova trece printr-o perioadă dificilă provocată de pandemie și secetă, dar cu credință în Dumnezeu și alături de cei dragi vom depăși și această...

  Copyright © 2021