Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon a avut ședință de lucru cu transportatorii. S-a propus modificarea legislației pentru a reduce presiunea birocratică asupra companiilor

  Conducerea țării menține sub control permanent subiectul autorizațiilor pentru transportatorii moldoveni și acționează operativ în cazul apariției unor probleme. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon în cadrul unei ședințe cu membrii grupului de lucru pentru reglementarea problemelor ce vizează transportul internațional.

  La ședință s-a propus modificarea legislației naționale pentru a reduce presiunea birocratică asupra companiilor de transport, astfel ca să fie asigurat traficul continuu de pasageri și de mărfuri dintre țara noastră și alte țări.

  O atenție aparte a fost acordată autorizațiilor eliberate de autoritățile Federației Ruse pentru tranzitul mărfurilor din Republica Moldova pe teritoriul Ucrainei. Potrivit informațiilor prezentate, în prezent transportatorii moldoveni dețin 1800 de permise, care sunt valabile până la 30 septembrie.

  Președintele a amintit că în urma înțelegerilor pe care le-a avut cu omologul său rus Vladimir Putin și șeful adjunct al Administrației prezidențiale, Dmitri Kozak, problema eliberării autorizațiilor pentru transportatorii moldoveni a fost soluționată.

  a-tv.md

  POLITICA

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Igor Dodon speră că Republica Moldova va beneficia de vaccinul anti – COVID-19, înregistrat de Federația Rusă. “Sper că ne vom putea înțelege...

  SOCIAL

  Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni ai Republicii Moldova,...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis sincere felicitări omologului său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia victoriei în cadrul alegerilor prezidențiale!

  Copyright © 2020