Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o ședință de lucru cu ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse Oleg Vasnețov. Oficialii au discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre cele două state.

  În cursul dialogului s-a vorbit și despre Forumul Economic moldo-rus, care urmează să se desfășoare la 1 octombrie, dar și despre ședința online a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperare comercial-economică din 2 octombrie.

  „Am fost unanimi în opinia că, în pofida crizei pandemice, organizarea acestor două evenimente va impulsiona considerabil dezvoltarea parteneriatului strategic dintre Moldova și Rusia”, a menționat șeful statului.

  Amintim că la începutul acestei săptămâni, Igor Dodon a discutat cu președintele rus Vladimir Putin despre cele mai actuale probleme din agenda bilaterală, inclusiv negocierile cu privire la creditul rus de 200 milioane de euro, ajutorul umanitar pentru fermierii din Moldova, obținerea vaccinului autorizat împotriva coronavirusului, precum și posibila reluare a traficului aerian și feroviar dintre țările noastre. În timpul apropiat, aceste și alte subiecte vor fi discutate de către prim-miniștrii Moldovei și Rusiei.

  Facebook.com

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020