Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  În cadrul discuției, Ghenadie Mitriuc l-a informat pe șeful statului despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționînd că fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens.

  De asemenea, președintelui i s-a comunicat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției.

  Totodată, interlocutorii au discutat despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

  Igor Dodon a menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine.

  Președintele țării a subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate.

  „În timpul apropiat intenționez sa am astfel de întrevederi cu toti președinții de raioane din țara”, a conchis președintele.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am...

  Copyright © 2021