Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc

  Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

  În cadrul discuției, Ghenadie Mitriuc l-a informat pe șeful statului despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționînd că fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens.

  De asemenea, președintelui i s-a comunicat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției.

  Totodată, interlocutorii au discutat despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

  Igor Dodon a menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine.

  Președintele țării a subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate.

  „În timpul apropiat intenționez sa am astfel de întrevederi cu toti președinții de raioane din țara”, a conchis președintele.

  Facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  Președintele socialiștilor Igor Dodon convoacă Comitetul executiv al PSRM. Anunțul a fost făcut în această dimineață.

  SOCIAL

  Creștinii ortodocși de stil vechi îl prăznuiesc astăzi, 14 ianuarie, pe Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei, unul dintre cei mai importanţi...

  SOCIAL

  În ajunul Anului Nou pe stil vechi ex-președintele Igor Dodon le-a transmis cetățenilor un mesaj de felicitare, urări de sănătate, pace și bunăstare.

  POLITICA

  Construcția hidrocentralei de la Novodnestrovsk poate duce la o criză de apă în municipiul Chișinău. Totodată, acest proiect înseamnă și cedarea din partea Moldovei...

  Copyright © 2020