Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ion Ceban

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Oficialii au abordat subiecte de importanță majoră pentru municipalitate. Detaliat, au vorbit despre noile unități de transport care urmează să ajungă în scurt timp în Chișinău, despre acele 100 de autobuze care vor fi achiziționate, dar și cele 35 de troleibuze asamblate.
  De asemenea, demnitarii au discutat reluarea procesului educațional în instituțiile preșcolare și școlare, despre acele obiective de infrastructură care se află în reparație și despre termenul de dare în exploatare a fiecărui proiect.
  În altă ordine de idei, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la organizarea în condițiile actuale a Hramului Orașului. În context, Ion Ceban a menționat că se planifică ceva inedit pentru chișinăuieni cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și recomandărilor specialiștilor.
  Șeful statului a apreciat efortul depus de domnul primar în îmbunătățirea aspectului capitalei noastre și a reiterat disponibilitatea instituției prezidențiale de a susține în continuare proiectele și inițiativele pentru Chișinău și locuitorii lui.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  SOCIAL

  Ca urmare a avertismentelor emise de către Serviciului Hidrometeorologic de Stat, referitor la schimbarea bruscă a vremii pentru ziua de astăzi, 29 septembrie, cu...

  Copyright © 2020