Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ion Ceban

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  Oficialii au abordat subiecte de importanță majoră pentru municipalitate. Detaliat, au vorbit despre noile unități de transport care urmează să ajungă în scurt timp în Chișinău, despre acele 100 de autobuze care vor fi achiziționate, dar și cele 35 de troleibuze asamblate.
  De asemenea, demnitarii au discutat reluarea procesului educațional în instituțiile preșcolare și școlare, despre acele obiective de infrastructură care se află în reparație și despre termenul de dare în exploatare a fiecărui proiect.
  În altă ordine de idei, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la organizarea în condițiile actuale a Hramului Orașului. În context, Ion Ceban a menționat că se planifică ceva inedit pentru chișinăuieni cu păstrarea tuturor normelor de siguranță și recomandărilor specialiștilor.
  Șeful statului a apreciat efortul depus de domnul primar în îmbunătățirea aspectului capitalei noastre și a reiterat disponibilitatea instituției prezidențiale de a susține în continuare proiectele și inițiativele pentru Chișinău și locuitorii lui.

  SOCIAL

  Igor Dodon a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia preotului Igor Coman, protoiereu de 15 ani la...

  SOCIAL

  Cetățenii, care lunar consumă energie electrică de 100 de lei, ar putea fi scutiți de achitarea facturii pentru o perioadă de patru luni. Cu...

  SOCIAL

  Proiectul PSRM privind acoperirea facturilor la energia electrică este una din primele inițiative pentru a ajuta cetățenii pe timp de criză. Despre aceasta liderul...

  SOCIAL

  În scurt timp, Partidul Socialiștilor va lansa noi inițiative cu privire la protecția populației în domeniul social și alte domenii, în condițiile crizei pandemice.

  Copyright © 2020