Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Irina Vlah, bașcanul Autonomiei Găgăuze și doi din cei patru deputați din partea Partidului Socialiștilor, care reprezintă regiunea: Fiodor Gagauz și Alexandr Suhodolschi.

  Participanții la întrevedere au discutat diverse chestiuni cu privire la dezvoltarea social-economică a regiunii. În calitate de președinte al celui mai mare partid din țară, Partidul Socialiștilor, Igor Dodon a asigurat-o pe doamna Vlah că va continua să acorde susținerea necesară din partea deputaților Parlamentului, primarilor și consilierilor locali ai PSRM.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Curtea Constituțională a indicat din nou care este locul Președinției și i-a interzis Maiei Sandu să încalce Constituția, să demită și să numească miniștrii...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  Copyright © 2020