Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA, George P. Kent

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu George P. Kent, asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA, Biroul pentru afaceri europene și eurasiatice al Departamentului de Stat, aflat în vizită de lucru în Republica Moldova.

  Igor Dodon a subliniat importanța dialogului pragmatic și strategic dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, exprimând recunoștința partenerilor americani pentru asistența enormă acordată țării noastre în toți anii de independență.
  În context, liderul PSRM a reiterat intenția Partidului Socialiștilor de a promova o politică externă, reieșind din interesele naționale ale Republicii Moldova, precum și de a stabili relații reciproc avantajoase cu țările partenere și din Vest, și cu cele din Est.
  Referindu-se la procesele politice interne din Republica Moldova, Igor Dodon a indicat cu regret asupra tentativelor anumitor forțe externe de a influența treburile interne ale țării și de a pune Moldova sub control extern. În legătură cu aceasta, președintele PSRM a făcut referire la art. 41 al Convenției de la Viena cu privire la relațiile diplomatice, care indică inadmisibilitatea imixtiunii reprezentanților diplomatici în treburile interne ale statului acreditar.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021