Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Steven Mark Fisher, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova. Oficialii au discutat mai multe chestiuni legate de interacțiunea bilaterală în toate domeniile reciproc avantajoase.

  Șeful statului a reiterat interesul Republicii Moldova în consolidarea relațiilor cu Marea Britanie după Brexit prin negocierea unui Acord de Parteneriat Politic şi Comerț, care va transpune prevederile Acordului de Asociere Moldova – UE ce se vor aplica bilateral şi vor include atât componenta politică, cât şi cea economică şi a comerţului liber.

  „Am specificat că guvernele țărilor noastre urmează să întreprindă măsurile necesare pentru asigurarea cadrului juridic corespunzător pentru a evita impactul negativ asupra agenţilor economici după Brexit, precum şi pentru a impulsiona comerţul bilateral”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  Vorbind despre începutul campaniei electorale, președintele Igor Dodon a reconfirmat determinarea conducerii țării de a organiza alegeri libere, democratice și corecte în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova și standardele internaționale, precum și cu implicarea masivă a observatorilor internaționali.

  Facebook.com 

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Igor Dodon și-a încheiat campania electorală acasă, în sânul familiei. Candidatul independent le-a mulțumit celor dragi pentru că l-au susținut în această perioadă.

  SOCIAL

  Igor Dodon susține că deocamdată nu a decis în ce țară va efectua prima sa vizită oficială, după ce va obține victoria la alegerile...

  POLITICA

  Ministerul Justiției va contesta decizia în cazul judecătorilor din dosarul „Laundromat”, care au fost repuși recent în funcție. Despre aceasta Igor Dodon a declarat...

  POLITICA

  În 2021, va fi lansată o reformare fără precedent a sistemului judecătoresc din Republica Moldova. Despre aceasta Igor Dodon a anunțat în cadrul unei...

  Copyright © 2020