Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Steven Mark Fisher, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova. Oficialii au discutat mai multe chestiuni legate de interacțiunea bilaterală în toate domeniile reciproc avantajoase.

  Șeful statului a reiterat interesul Republicii Moldova în consolidarea relațiilor cu Marea Britanie după Brexit prin negocierea unui Acord de Parteneriat Politic şi Comerț, care va transpune prevederile Acordului de Asociere Moldova – UE ce se vor aplica bilateral şi vor include atât componenta politică, cât şi cea economică şi a comerţului liber.

  „Am specificat că guvernele țărilor noastre urmează să întreprindă măsurile necesare pentru asigurarea cadrului juridic corespunzător pentru a evita impactul negativ asupra agenţilor economici după Brexit, precum şi pentru a impulsiona comerţul bilateral”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

  Vorbind despre începutul campaniei electorale, președintele Igor Dodon a reconfirmat determinarea conducerii țării de a organiza alegeri libere, democratice și corecte în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova și standardele internaționale, precum și cu implicarea masivă a observatorilor internaționali.

  Facebook.com 

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua internațională a persoanelor cu deficiențe de auz. Cu prilejul acestei zile, liderul PSRM Igor Dodon a venit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat sincere felicitări tuturor economiștilor, cu ocazia sărbătorii profesionale.

  POLITICA

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o convorbire telefonică cu ES Zhang Yinghong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, cu ocazia încheierii misiunii...

  SOCIAL

  Avocatul Poporului a fost votat de către majoritatea parlamentară printr-un vot exclusiv politic asumat. Anume vot politic îl voi numi pentru că nu am...

  Copyright © 2021