Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Igor Dodon a avut o întrevedere cu ex-ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ex-ministrul Educației, Culturii și Cercetării, ex-consilierul Președintelui RM, Corneliu Popovici.

  Interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la situația din domeniul educației și culturii, accentuând necesitatea continuării implementării proiectelor lansate în perioada mandatului lui Igor Dodon în calitate de șef al statului, îndreptate spre îmbunătățirea condițiilor de instruire a generației tinere și acordarea sprijinului constant instituțiilor din sfera educației, culturii și cercetării.
  O altă idee discutată a vizat măsurile prioritare menite să redreseze situația din domeniile respective, afectate de pandemie și revenirea la normalitate. În context, părțile au convenit asupra necesității elaborării unui set de inițiative de politici în domeniu.
  „Am salutat deschiderea oamenilor de cultură și știință spre continuarea conlucrării eficiente în scopul dezvoltării țării noastre”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a adresat felicitări sincere Prim-ministrului interimar al Armeniei, președintelui Partidului ”Contractul Civil” Nikol Pașinian, cu ocazia...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, la 50 de zile de la sărbătoarea Sfintelor Paşti, creştinii ortodocşi prăznuiesc Sfînta Treime, Cincizecimea, cunoscută în popor ca Duminica Mare. Cu prilejul...

  POLITICA

  La întrevederea lui Igor Dodon și Constantin Starîș cu diaspora moldovenească din Moscova și din centrul Rusiei, sala a fost neîncăpătoare.

  SOCIAL

  Marșul pentru susținerea familiei tradiționale, la care au participat azi zeci de mii de tinere familii, reprezentanți ai bisericii și alți doritori, demonstrează că...

  Copyright © 2021